ZMAJ kombajni

Da,za minut vremena si skroz mokar...Zato na Univerzala nema te glupe limarije oko motora,mozes komontije raditi oko istog i manje toplote isijava,tj manje je osetis.Ovo kod 141,2 i ostalih,katastrofa jbt,psujem konstruktora stalno kad god trebam nesto oko motora raditi ,bilo provera nivoa ulja ujutru,izduvavanje,promena filtera ulja ,liftiranje goriva,ma sve zivo ,nista nije pristupacno zbog tih glupih limova...
Pogledaj kako je to kod klasa rešeno biće ti odmah lakše.

Danas isproban kombajn u radu, radi lepse neg mercedes :osmeh:
Pod opterecenjem nema trunke dima, samo jara na auspuh
stabilan rad bez ikakve oscilacije, stabilan broj obrtaja
Preporucujem svima ko menja pumpu na kombajskom S 46 motoru da ubaci pumpu od IMT 5106
imao sam i na 142 i sad na daniji, vredi....

Јел може неко да измери мерач за уље на мотору змај 142?Дужину од оне капице до краја јер сумњам да је код мене краћи сипао сам 15 л уља и тек је на минимуму.

Јел може неко да измери мерач за уље на мотору змај 142?Дужину од оне капице до краја јер сумњам да је код мене краћи сипао сам 15 л уља и тек је на минимуму.
Napiši koji motor.Ako je OM 352 A ,izmeriću. :ppozdrav:

Ako ne bude ništa ja ću fotkati sutra ujutro postaviti,sad sam se okupao,pojo me ječam danas,neki jebeni vetar duvao na pogrešnu stranu pa sve prašina u kabinu,sve mu je.

Ljudi obratite pažnju kad ispuštate ulje iz motora da li je ono gumeno crevo i holender što ide na karter motora možda prilikom zatezanja ostalo malo na gore savijeno i onda ne može svo ulje da iscuri iz kartera, ja koliko se sećam ide 17lit ulja sa filterom, popoustite ako treba taj holender samo da crevo ide ka dole.

Nazad
Vrh