Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Данас после јечма у ком је све ишло савршено...Почнем тритикал затегнем корпу обртаји 950 по сату ветар појачан,сито колко зрно да пропада,продужетак подигнут,завеса сламотреса подигнута јер је маса невероватна....али ми у бункер убацује влат(клас)око 1-2цм
Ista stvar i kod mene, ne mozes ljudski da je ocistis nikako.Данас после јечма у ком је све ишло савршено...Почнем тритикал затегнем корпу обртаји 950 по сату ветар појачан,сито колко зрно да пропада,продужетак подигнут,завеса сламотреса подигнута јер је маса невероватна....али ми у бункер убацује влат(клас)око 1-2цм
Sale dali peres hladnjak peracem na zemlji?Pre žetve 1-2 namažite hederski sto i dno na uvlačnom grlu sa naftom da malo omekša rđu a najbolje posle završene sezone namazati.
Pitanje za vlasnike zmajeva 142, da li je neko stavljao hladnjak (ove turske čini mi se sa širim saćem tojest providniji) i kako mu se pokazao u radu, da li bolje hladi pošto meni drži poprilično temperaturu kad je spolja 30 i više stepeni, svaki krug čisti zaštitno saće, neznam da li je ovaj moj hladnjak nekad krpljen pa eleminisan određen red saća, imam termostat, stavljao onaj plastični propeler sa 8 peraja i opet isto.?