Ne bih znao da ih nisam video prošle godine u prolazu.Stoje parkirani sa naše Sremske strane malo pre one oštre krivine kada se ide ka Obrenovcu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kolega koji kombaj je u pitanju?Pozdrav ZMAJ kombajneri..zamolio bih vas da ako je neko imao proble koji mene muci zadnjih godina da me uputi kako je to savladao..pivo castim al tek kad vreme otopli. Naime problem je u tome sto se u koritu hedera ispod puza u delu pick-up prstiju skuplja cisto zito..i kad je masina pod punim gasom kako pikap prsti okrecu to prsti na sve strane i pravi rastur. Kad je kombajn u radu oznejana masa sprecava rastur tako sto sputava to prstanje ali kad sam na kraju njive u okretanju moram oduzeti gas dok ponovo ne udjem u novi otkos . Nova masa oznejanog zita ne uvlaci to zito ili ga uvlaci al se ono stalno obnavlja i uvek je u koritu oko pola vrece cistog zrna. Ovo se ranije nije dogadjalo, korito je secam se bilo cisto kao suza ali evo 2-3 godine se mucim sa ovim problemom. Ne mogu da utvrdim sta se dogodilo i sta je uzrog ovoga. Gore na grlu kod prijemnog bitera sam stavio jednu lentu sirine 5-6 cm gumiranog platna sa ciljem da smanjim otvor i da bubanj ne baca zrna zita nazad prema transportnom lancu ali nije pomoglo. Ako neko moze pomoci savetom.. zahvaljujem unapred.
Mozes u Bogaticu naruciti sta ti treba za Zmaja, metalcov programNeznam kakvi su sa kvalitetom,do sada sam kupovao od agroprofila i bio sam zadovoljan,ali oni vise nerade taj program za male kombajne pa neznam od koga bih kupio,da mi je da je u kvalitetu!od metalca nisam kupovao,ko je ugradjivao njihove dijelove da kaze kakav su iskustva sa njihovim dijelovima
Nisu im loši delovi,koristio sam ih samo je sada problem što kod njih više nema maloprodaje.