Nije teško skinuti koliko je problem manjak prostora.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne, na motoru. Sa menjaca sam skidao sam, nije tesko.
Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока
Druga slika,sa cesljastim nastavkom.Kad radis kukuruz,suncokret,za soju nisam siguran ,skidas cesljasti nastavak i montiras kao na prvoj slici ,oba da budu grapelova ili kako se vec zove lol ,taj sa rupama.prva slika ili druga
Trebala bi mi mala pompć, na Zmaju -135 kidaju se nosači motora. I to sa leve strane motora, prema varjatoru. Sta se dešava??
Veoma moguce, nisu baš u najboljem stanju. Nije nam palo na pamet da bi moglo zbog gumenih nosača! Proveren je varijator i spojnička osovina. Tu ništa nismo nasli..To je zbog loših gumenih nosača motora sa prednje srtane motora.Verovatno ti je pukao i onaj treći metalni držač.
Stvarno mi nije jasno sta ce ti obe,a ustvari ukoliko je AC pumpa dobra sta dobijas ugradnjom elektricne?Čitao sam negde u temi da se na 142 ugradjivala el.pumpa za gorivo...e sad jel jel potrebno ac iskljuciti ili ostaviti i jednu i drugu...
Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока
Čitao sam negde u temi da se na 142 ugradjivala el.pumpa za gorivo...e sad jel jel potrebno ac iskljuciti ili ostaviti i jednu i drugu...
Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока
Pa zato sto svake godine menjam ac pumpu ...toliko o njihovom kvalitetu...slikacu onaj nepovratni ventil na sesiru da vidite kako izgleda ono bi i deca od 7 godina bolje napakovala...Stvarno mi nije jasno sta ce ti obe,a ustvari ukoliko je AC pumpa dobra sta dobijas ugradnjom elektricne?
Meni ne valja AC pumpa.Kad stoji vrati se gorivo tj. ne drzi nepovratni ventil i samim tim nema ni dovoljno goriva u radu.Gledam da kupim novu AC pumpu i ne komplikujem stvari sa strujom.Isto tako sam uradio i na mom NH i nakrivio kapu.
Danas kupio na vasaru,nisam pitao,bila je velika guzva, moglo bi sa obe strane lepiti, providna je,Pa jesi kupio za unutrasnje lepljenje ili spoljno?