MONTOYA
Član
Mora da se krati,
mnogo mu je 4,8
mnogo mu je 4,8
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Maticu nadji meni jedan od 4,8,ja nisam gadljiv na prepravke ...Uzmeš heder od 170 a ima ih sa pogonom vitla na lanac bez hidro motora.
kod nas ima jedan 142 sa puzem od djure, vitlom od 161, i produzenim stolom. lepo ispalo.To je Lako
a stari NH su gotovo isti kao zmajevi tako da verujem da su i obrtaji najverovatnije isti
Na mom zmaju planiram da prepravim korito da bude kao na 143 i veliko vitlo od 162ke, ili da menjam ceo heder
a iz razloga velikog, ne znam koliko ste pratili protok pokosene mase na hederu zmaja 142 i zmaja 143
Колико вреди мало витло од уређаја за сунцокрет од 142.
Mi smo produzili za nekih 80 cm...tacnu visinu ne znam,ali imamo jednu jako visoku kamionku i kipujemo u nju na knap.ako ti treba mera mogu izmeriti ovih dana.Da li je neko produzio lulu za kipovanje na 143 ili 142? zanima me visina kipovanja?
Ali mora da se preradi i pogon kipovanja,taj sistem fabricki kais tesko tera,pogotovo ako ima zelenisa.Video sam onaj Bogdanovic na spiralu u cevi kipe je dodao jos jedan zglob i istoj promenio ugao pa izgleda kao na starim JD kombajnima
tako preradjena moze da kipuje i u kade