Mečka je Mečka.
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa i nas je znao da srkne i ulje ali snage mu nije falilo sta vise nije ni dimio cak i kad kombajn slajfuje u njivi i vrse {i toga je bilo}a sto se potrosnje tice primerena je velicini kombajna i parcele.A da zna i mercedes da prolupa svedoci smo i na ovom forumu jer su pisali vlasnici o tome
Ja sam kipovao u mana 4,2 m visine kada sa mojim 171, i da ako ocete usluge onda morate zapadnu masinu jer nasi paori su prepametni pa nase nista ne valja, iako taj zmaj lepse kupi polog od polovine drugih kombajna i pravi manje gubitke, ali avaj, usluge su skoro besplatne pa bas i ne zalim.Azdaja 190 je kombajn od kog mnogi beze zbog velicine/kapaciteta jer nije ekonomican (kao i svaki veci kombajn) ako se pali zbog udaljene i male njive. Delova ima, i polovnih a i novih i nije problem za njih. Motor k'o motor, radi TAM par hiljada radnih sati pa zvekne, jer postane netolerantan na luftove koji se pojave u njemu a te luftove ne mogu da pokazu manometar i termometar. Sto se vrsalice tice, ima nekih resenja koja su za nijansu mogla biti bolja ali i tako kakva je radi odlican posao. Po meni jedina ozbiljna mana na tom kombajnu je sto ne moze da kipuje u kamionske kade.
Znas mozda koliko je placen, godiste?Samo prevoz. Ja sam isao s njegovim kamionom, doteram je u Brnjac.
Послато са 5023F уз помоћ Тапатока
Drugar mi pricao da je automatik, vozio ga.Ne znam koliko su platili, mislim 92 godiste... Da automatik je...
Послато са 5023F уз помоћ Тапатока
Mislim da je pisano u temi.