Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Izbacio sam slamotrese. Iskljucio povratnu masu-skinuo pogonski lanac. Izbacio donje sito i zatvorio limom zadnji prolaz na povrat. Probao sam danas u njivi i trenutno se uploaduje snimak. Sa strana sam stavio drvene klizace za lanac u celoj duzini i tu mi iznosi zrno pa cu morati da modifikujem. U sredini nisam primetio da pada zrno.
Posto danas vlada misljenje da jedino klas moze da ovrse njivuJesu Tamovi malo osetljivi ali bas da su nesrecni teske su reci ,treba voditi racuna da su suvi i izduvani od prasine ,kvalitetno ulje i samo vatra.Kod nas ima dva kom 190 koje jos uvek rade jedna je kod mog oca koju sam i ja vozio dok sam radio sa ocem a druga je kod mog druga koju sam takodje vozio.Dobri su to kombajni namenjeni za vece parcele ali nisu u modi ako pucas na usluge bolje gledaj klasaPosto danas vlada misljenje da jedino klas moze da ovrse njivu