MakarijeMM
Novajlija
Šta ti treba?
Nasao i porucio trebala mi je korpa kvacila....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Šta ti treba?
Koliko si platio
ovde je 60-80e
Jeste i kaže da ide to tako...Je l počeo uvaženi član da vrše?
Teeeško....kroz poklopac ispod sedista u kabini?
Isto i kod mene,ne puno al imaKolege dali vam se dešava da vam kroz slamotrese propada slama i ide napolje kroz sita. Radim sa kombajnima 20 godina i nisam imao ovakav slučaj. Znači kad se kombajn naglo zaustavi na sitama bi trebalo da budu samo zrna i sitna pleva a ove godine ima i malo slame što samim tim i pomalo guši sita. Inače u pitanju je Z-143 ali isti slučaj imaju ove godine i par mojih drugara na drugim kombajnima.
Јесте има и код мене мало сламе,али не толико да гуши сита...Isto i kod mene,ne puno al ima
Требало би да је 1.8м3...а тежина може да варира у зависности од хектолитра од неких 1100-1300кгPitanje za vlasnike malih Zmajeva.
Koliko kg ječma staje u bunker 133-jke?
Послато са LT26w уз помоћ Тапатока
Nisam,ali kako si objasnio crevo je verovatno u pitanju. Eventualno šuplji vijak da se olabavio ali više sumnjam na prožuljano crevo.Da li je neko imao slican problem?