Moze ali onda hoce zrna da baca na sam kostur ventilatora usled vrtlozenja vazdusne struje,i posle zrna ispadaju napolje sa strane kroz one rupe,jedino to pur penom zapusiti,ali to sve skuplja vlagu vremenom nakon pranja masine,i posle rdja.
Evo ja sam sad bio ponovo do supe,donekle sam skontao nesto,on se izgleda montira na kostur ladje(deo u koji se ubacuju sita),a te rupe na njemu oznacene,tu ide guma koja se spaja sa istim rupama na kosturu ventilatora koje sam takodje oznacio.Imam ja jos jedan lim na koji se montira cesalj ,kod njega je sve jasno kako ide,ali ovaj donji deo mi nije bio jasan,stalno sam pokusavao da ga uglavim na samu sabirnu,ali on nema veze sa njom.
Znaci tih 7 rupa oznacene na produzetku sabirne su za gumu koja se spaja sa kosturom ventilatora,te 4 rupe ,po dve na svakoj strani su gde se on fiksira za kostur ladje ,a tih 5 rupa nazad su za cesalj i gornji lim koji se spaja sa sabirnom.
Zvuci komplikovano ,ali jedino mi tako ima logike,ja nzm kako drugacije ovo sklopiti
.Ako sam pogresio u vezi ovog nek me neko ispravi ko je ovo vec radio.