MONTOYA
Član
U mom kraju je kupljena nova 142-ka prve serije 1983 god. i plaćena 23000 DEM a u to vreme je bilo vrednost 3 zastave 101 ili 2,3 ha zemljeMaticu u malo srecnija vremena takva 142 je placena 61 000 nemackih maraka nova.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U mom kraju je kupljena nova 142-ka prve serije 1983 god. i plaćena 23000 DEM a u to vreme je bilo vrednost 3 zastave 101 ili 2,3 ha zemljeMaticu u malo srecnija vremena takva 142 je placena 61 000 nemackih maraka nova.
Svaka cast ovaj zajebo i mene.A o ceni....ako trazi 25 jeste mnogo ali ovako na slikama 15 je najmanje,e sad to sto niko nece daga plati je druga stvar i nema veze sa vrednoscu.http://www.olx.ba/artikal/21783683/zmaj-142-nov/ ovako se to radi....
Pamtim u hiper inflaciji da je deda otkupio stan za nesto ispod 400.DM.i sad li treba da ga proda za 800?Mislim to nije realno.U mom kraju je kupljena nova 142-ka prve serije 1983 god. i plaćena 23000 DEM a u to vreme je bilo vrednost 3 zastave 101 ili 2,3 ha zemlje
U mom kraju je kupljena nova 142-ka prve serije 1983 god. i plaćena 23000 DEM a u to vreme je bilo vrednost 3 zastave 101 ili 2,3 ha zemlje
Nije to poenta, nego vrednost nove mašine u to vreme, nije to bio samo momenat kupovine niti hiper inflacijaPamtim u hiper inflaciji da je deda otkupio stan za nesto ispod 400.DM.i sad li treba da ga proda za 800?Mislim to nije realno.
Opet bih te demantovao,koji to zapadni "stroj" je jednostavniji za odrzavanje svega ti..veceg kapaciteta ajd ok,al ne mnogo,al za te pare kod nas idu kombajni stari 30 godina od kojih polovina nema klimu niti kukuruzni adapter uz njih i ako imaju to je zmajev adapter...Kazem i po meni cifra je preterana,al 20 000e bi dao za njega sigurno da su iole bolja vremena u poljoprivredi jer kupujem ajjmo reci nov kombajn.Decki, pricamo o zmaju... nema teoretske sanse ulagati u njega tolike pare jer opet imas zmaja... za te novce se kupi zapadan stroj, puno jednostavniji za odrzavenje, veceg kapaciteta, sa sjeckom, klimom u kabini...
Ja vam kazem da je ovaj iz HR realan sa cijenom, pogotovo sto daje uz njega i kukuruzni heder sa svom opremom i ima bolju kabinu... Iskreno ne vrijedi ni ovaj prvi vise al ajde, ako je sredjivan za svoju dusu, to jednostavno nema cjenu...
Opet bih te demantovao,koji to zapadni "stroj" je jednostavniji za odrzavanje svega ti..veceg kapaciteta ajd ok,al ne mnogo,al za te pare kod nas idu kombajni stari 30 godina od kojih polovina nema klimu niti kukuruzni adapter uz njih i ako imaju to je zmajev adapter...Kazem i po meni cifra je preterana,al 20 000e bi dao za njega sigurno da su iole bolja vremena u poljoprivredi jer kupujem ajjmo reci nov kombajn.
otprilike sam i ja tako mislio,ali ne mogu da zovem nekoga i nudim mu upola od cene.ovako kako stoji, kg x 20 din + 50%
Ali zato nije ni bolji od zmaja.bilo koji FAHR je jednostavniji od zmaja...