Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jesu li Z141 i 142 svi iz fabrike izlazili sa hederom 4,2 ili su neki izlazili i sa tim kracim od 3,6?
Ja sa 143 kamins motor zadnje serije sa debelim osovinana picim drugom zito na pola varijatora prinos 5-5,5 tona po kj i nazad klasova secka.
Ja mislim da mu fali 5-ti slamotres,od50 do 70 duzine sabirne ravni i sita ,motor bar 130ks,lakse stelovanje brzine vitla,sto rece gore nemoze heder vislje da digne,varijator brzine da ne trese i ne lupa trebalo je to bolje resiti ovako svako malo rajbovanje i nove bolcne,i ovaj rece kad je gusto nece puz da prinosi onda nema brze,jer i 190 -ka moze da guta u kuruzu ali nece adapter pa se pa se samo komusa nabije i cupaj jebi grebi (dzaba mu velika propusna moc kad ne moze ubrati),tako i 4,2 nije siroko ni preveliko a 3,6 dobar za pojegnute useve tipa grasak i sl.Z 142 ima par ne tako malih nedostatak...mali bunker, nisko diže u suncokretu i nesrazmerno je spor sa hederom ( a i heder mu je od univerzala ) od 4.2 i 4 slamotresa u odnosu na veće zmajeve sa 5.5 i 5 slamotresa, ove godine u apaču od 4.6 t kj i stabljikom sa koje nije otpao list muku muči.
Može ali samo da kosi par cm ispod klasaToliko brzo ne idu ni moderniji i jaci kombajni,pogledaj snimke ima i na forumu...oko 3km/h u dobrom zitu
Ja mislim da mu fali 5-ti slamotres,od50 do 70 duzine sabirne ravni i sita ,motor bar 130ks,lakse stelovanje brzine vitla,sto rece gore nemoze heder vislje da digne,varijator brzine da ne trese i ne lupa trebalo je to bolje resiti ovako svako malo rajbovanje i nove bolcne,i ovaj rece kad je gusto nece puz da prinosi onda nema brze,jer i 190 -ka moze da guta u kuruzu ali nece adapter pa se pa se samo komusa nabije i cupaj jebi grebi (dzaba mu velika propusna moc kad ne moze ubrati),tako i 4,2 nije siroko ni preveliko a 3,6 dobar za pojegnute useve tipa grasak i sl.
Moje skromno misljenje.