Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nemam termostat,to sam zaboravio napisati.Imaš li termostat?
Ta spoljna ne drzi pritisak vec ona iza nje unutra,tako da ako pusta ulje trebas zameniti unutrasnju.Davno sam ga rasturao pa sam zaboravio princip ali cinjenica je da svaki cilindar poseduje tu spoljnu cisto zbog prasine ali ona nije bitna za ulje.Mislim ako se razumemo.
Proveri da ti nije neki cep na bloku natruo pa pusta,ili kriva cev od hladnjaka do motora tamo kod alternatora.kolege molim za pomoc,naime u toku zetve mi se desava problem sa grejanjem motora u pitanju je mali Zmaj 133 i S44 motor,to sam primetio prosle godine,i sad pred ovu sezonu sam mu uradio glavi i dihtung glave sumnjajuci da je to problem,odradim i remont vodene pumpe medjutim i posle svega toga ista situacija,zatim misleci da je hladnjak,kupim i novi hladnjak medjutim ponovo mi se se desi da se u toku rada dize temeperaturu ,kada podigne temperaturu dolijem mu vode i onda radi tako neko vreme pa ponovo ista prica,dakle ne znam sta vise da mu radim,kao da gubi negde vodu ali ja nemam predstavu gde,dakle sve sto sam mogao uradio sam pa ako neko ima neku ideju neka pomaze,inace da napomenem da drzim cist hladnjak i filter vazduha kao i motor ,ali ne vredi negde je greska