Sava Bata
Član
Zmaj 141 juce prodat i otiso u Aradac . Novom gazdi zelim da ga dobro sluzi kao i mene i da se sto pre isplati
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
posle mnogo muke ustanovio sam da mi je napukao dekli na koji ide vodena pumpa i da mi tu gubi vodu,a to je tako zeznuto jer voda kapuce direktno na motor i automatski isprava tako da sam jedva ustanovioProveri da ti nije neki cep na bloku natruo pa pusta,ili kriva cev od hladnjaka do motora tamo kod alternatora.
Nove, imas u Turiji, oni snabdevaju velike sisteme poput secerana i rudnika seku na meru, dosta su skupi, imas polovnih traka u Padini od kojih mosez dosta lepo da iskrojis sta ti treba.Jel ima neko da preporuči, gde kupiti neke kvalitetne gume, koje idu sa strane sabirne ravni i ladje?
Sta moze da bude razlog vraca mi malo zrna iz grla baca na puz od hedera nije mnogo al nervira kad vidis?