Sava Bata
Član
Zmaj 141 juce prodat i otiso u Aradac . Novom gazdi zelim da ga dobro sluzi kao i mene i da se sto pre isplati
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
posle mnogo muke ustanovio sam da mi je napukao dekli na koji ide vodena pumpa i da mi tu gubi vodu,a to je tako zeznuto jer voda kapuce direktno na motor i automatski isprava tako da sam jedva ustanoviohvala forumasima na pomociProveri da ti nije neki cep na bloku natruo pa pusta,ili kriva cev od hladnjaka do motora tamo kod alternatora.
Nove, imas u Turiji, oni snabdevaju velike sisteme poput secerana i rudnika seku na meru, dosta su skupi, imas polovnih traka u Padini od kojih mosez dosta lepo da iskrojis sta ti treba.Jel ima neko da preporuči, gde kupiti neke kvalitetne gume, koje idu sa strane sabirne ravni i ladje?
Sta moze da bude razlog vraca mi malo zrna iz grla baca na puz od hedera nije mnogo al nervira kad vidis?