Ima i ovde,pisu i ceneGde kupiti lance transportera ovrsene i ne ovrsene mase za zmajka?
http://www.agrimar.rs/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima i ovde,pisu i ceneGde kupiti lance transportera ovrsene i ne ovrsene mase za zmajka?
Koji su kvalitetniji Demetra ili u Petrovaradinu Galovi?
Ako ti je skupo,kupi komponente , posebno lanac,lopatice, gumene lopatice,mozes da ga nitujes kao original a moze lepo da se odradi sa torban srafovima 8 mm.Zvao sam putnik... recimo za povratnu masu, pricam o zmaju 171 kompletan lanac sa lopaticama kosta 12500 dinara... za ovrsenu kosta 16500 din.
I meni se danas ugasi u njivi poludeo sam nakon sat vremena nemogućnosti da otkrijem razlog nadjem bumbara u slavini od rezervoara. Kad sam izvadio sve i očistio posle radio normalno ali sam se sav izgoreo oko vrućeg motora dok sam luftiraoDanas me keco kombajn, izgubi gorivo u rotoru boš pumpe a u poklopvu ima goriva, moram 10-15 puta da ga ozračim i jedva upali
prvi put kad je vruć ugašen dobio vazduh a drugi put dok je radio na malo jačem leru ugasio se
Mozes da proveris na bos pumpi, dali je doslo do granicnika, kada das pun gasA znas li mozda na koliko je kod tebe obrtaj motora na prvom zaseku.Jer je meni na drugom i ne moze rucica vise nadole a tad mi je 800.obr/min i tako je limitiran na bos pumpi jos dok je motor bio vani,one poluge nisam nista stelovao jer sam mislio da to niko nije dirao pre mene...i sad se plasim da nemam dovoljno obrtaja na biteru kada mi je na punom gasu,jer je automatski hod skracen moracu da ih izmerim.
Zvao sam putnik... recimo za povratnu masu, pricam o zmaju 171 kompletan lanac sa lopaticama kosta 12500 dinara... za ovrsenu kosta 16500 din.