ZMAJ kombajni

Bili ste u pravu pogotovu Montoya,ne poslusa vas kada sam pitao oko produzetka sabirne i tad kupi fabricki...i danas daga ugradim ne pasuje nikako i zareza ga sa strane dabi ga podvukao ispod skoljki da ih ne skidam...i upropasti ga tako da sutra narucujem onu macvansku verziju.

Da li je neko skoro menjao sine na dobu na 141-142? Gde uzeti kvalitetnije(ako postoje tavke) ili su sve iste i koja je cena od prilike?

Stajao je od 2012. do jeseni 2014. Leti vukli vodu za vocnjak i bastu a kad nije radio povremeno paljen. Cale navaljivao da ga stavim u oglase, a meni bilo mrsko. Na kraju se isplatila moja mrskost:haha:. A registracija je 15-16000 dinara, tako da nije neki trosak:osmeh:
--------------
Koji je kamion u pitanju sa tako jeftinom registracijom ?,jel ta registracija kao nesto preko poljoprivrede ili?.
Sorry za :off_topic:

Ljudi, imam problem sa volanom na 142. Ide tesko, na leru skoro da nece da okrece, samo na punom gasu.
Heder podize bez problema, tako da mislim da nije do pumpe.
Pojacak je majstor na regulacionom ventilu I rasklopio onaj usmerivac sto je ispod kabine, ali nismo nasli problem.
Da li neko mozda zna u cemu je problem?

Ne mogu da motam volan I dizem heder istovremeno.
Nasao je majstor u onom ventilu ispod kabine (sto preusmerava ulje) jednu malu plastikicu, danas vraca taj ventil pa cemo videti. Mozda je bilo zbog toga.
E sada ne znam da li na taj ventil misite?

Juce kada sam te zvao, posle toga smo skinuli taj ventil. I majstor ga je sinoc otvorio.
Pa cemo videti.
Nadam se da je ona plastikica unutra pravila problem.

Na našem kombaju ne možeš motati volan ako ne vučeš neku ručicu, a nemožeš ni dici ni pustiti heder ako ne motaš volan. Tako je od prvog dana, pokušavao mehaničar da nemsti, pa sad više i ne pokušavamo, već smo navili na to.

Na našem kombaju ne možeš motati volan ako ne vučeš neku ručicu, a nemožeš ni dici ni pustiti heder ako ne motaš volan. Tako je od prvog dana, pokušavao mehaničar da nemsti, pa sad više i ne pokušavamo, već smo navili na to.
Shale ako je tako,to je izuzetno opasno...sa volanom se nije igrati,pogotovo na tolikoj skalameriji...inace ja sam taj ventil stavio na rakovicu,da imam u isto vreme i hidrauliku i kipovanje-ako je dobar ventil mora u isto vreme da rade oba izlaza,stim sto prioritet ima pun protok,a sta ostane drugi izlaz.pre neki dan sam menjao gumice u klipu volana na 142,curkalo malo na izlazu,do sada nije bio otvaran.

Shale ako je tako,to je izuzetno opasno...sa volanom se nije igrati,pogotovo na tolikoj skalameriji...inace ja sam taj ventil stavio na rakovicu,da imam u isto vreme i hidrauliku i kipovanje-ako je dobar ventil mora u isto vreme da rade oba izlaza,stim sto prioritet ima pun protok,a sta ostane drugi izlaz.pre neki dan sam menjao gumice u klipu volana na 142,curkalo malo na izlazu,do sada nije bio otvaran.

Tako radi od 93 kad je kupljen.

Nazad
Vrh