I ja tvrdim da on nije neko srecno resenje....Imao sam viljuskar kome je isto rezervoar nizi od motora i nosio je /da ga **greška/mercedesov om-352 cim sam ga dovezao odmah sam mu rastavio motor i uradio punu generalnu,ali ostao problem pri sutrasnjem prvom paljenju verglao je oko 10 sekundi bez dima javljanja sve dok odjednom mu ne dodje i bum,a u toku dana je odmah palio.Skinem onda pumpu i dizne pa kod bosiste...kaze hm pa pumpa i nije tako losa a dizne jos bolje,ja mu onda kazem menjaj sve u pumpi jer necu da je vracam na motor a i ne skida se lako...namestim i naravno ista stvar ni sekundu ispod 10 sek,se i ne javlja a okretao ga anaser sa dva aku na 24v pa vrteo ko lud ali dzaba,onda sam stavljao i takav nepovratni i to kvalitetan kupljen bas kod bosiste i ni to nije pomoglo.Posle ga prodao tako i reko si coveku kako stoje stvari na prvom paljenju da me ne bi vec sutra psovao.Eto to je jedan slucaj u nizu koji je ostao neresen ni sa tim ventilom,a da sad se setih kupio sam mu i novu onu njegovu ac pumpu kao sto imaju Ursuzi skupa ko djavo 60.e i jedva sam je nasao.Ja imam ovakav ventil na Zetoru i k....u ne valja dzaba sam ga stavljao.
- - - - - - - - - -
Ne secam se sta mu sve nisam radio i filtere druge stavljao zbog povratnog voda i ne i ne,samo mu popa nisam doveo da ga osvesta ali sumnjam da bi mu i to pomoglo.