zarkovmali
Član
I moj je zadnja serija samo sto nema sive felne i one trake umesto zute su crne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ima li gde da se kupi davac sata za obrtaje doba za zmaj 143?
To je induktivni senzor koji ima da se nadje u svakoj radnji elektronskih komponenti i kosta oko 10.e,kineski a kvalitetniji Omron je oko 25.e,ako na starom postoje oznake onda se moze naci po ovim radnjama,u suprotnom moras ga traziti iskljucivo za kombajn i tako neces pogresiti.A inace svi rade na opsegu 5-24V debljina im nije bitna jer ona samo odredjuje distancu na kojoj reaguje u prisustvu metala/sto je deblji reaguje na dalje/inace je samo bitno dali je tipa PNP ili NPN.ima li gde da se kupi davac sata za obrtaje doba za zmaj 143?
Nema na čemu,tu smo da pomognemo jedni drugima u ovim surovim vremenima.PozzJedva sam iskopao taj famozni semering,nije Maticu taj sto imas vec 55x80x8,svo vreme mi je bio pred ocima na slici pod br.78,ujedno se izvinjavam Panteliji zato sto nisam znao da imam katalog rez.delova ustvari jesam ali sam mislio da tu nema menjac a ustvari.../amnezija nema sta/
- - - - - - - - - -
Cak sam sad video da imam i katalog kukuruznog adaptera koji naravno nikada nisam otvorio jbg.