Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imas o tome na strani 77zike je napisao(la):Da li je neko od vas imao mozda problema sa lomom zrna kuruza?I da li neko zna koji je razlog sto lomi zrno?Unapred hvala.
Edit by Dragan18: poruka prebacena iz teme tarup za zmaj kombajne
Uff! ko će znati šta su kada i kako menjali na Zmaju! Svaka serija ima nešto izmenjeno ili dorađeno, prerađeno , poboljšano.....Dobrinčan je napisao(la):Jedno pitanje za majstore,zanimaju me razlike izmedju 143 1994 god. i 143 2003god.?? Koliko sam ja primetio ima nekoliko razlicitih remenica i prenosa.
MONTOYA je napisao(la):Pošto kod nas nema(ili su retki) većih zmajeva od 142 zanima me razlika između 170 i 171 sem limarije,sam sistem zmaja170 da li je sličniji 162 ili 171
sto ga odmah nisi skratio na 3.60?abro je napisao(la):ruzmo je napisao(la):A kako si ga spoijo,tj izravno dole na betonu ili si pravio neki kalup na sinama da bude u pravcu. koji je kombaj i za koliko si skratio heder.kolko je bijo i kolko je sad?abro je napisao(la):Licno odlucio sam se seci krajeve. Izmerio rastojanja ovoga-onoga i udri, najbitnije je da pazis na korak kose, reduktora, da kosa seta po propisu. Vitlo mi je bilo jednostavnije seci u sredini i isto sa obe strane da ne izgubi simetriju. Sve radi ok jedino zamerka je sto se posle nevidi, iz sedeceg polozaja, visinu kosenja.odradeno na kolicima, skraceno sa svake strane 30cm, sa 4.8 na 4.20abro je napisao(la):Licno odlucio sam se seci krajeve. Izmerio rastojanja ovoga-onoga i udri, najbitnije je da pazis na korak kose, reduktora, da kosa seta po propisu. Vitlo mi je bilo jednostavnije seci u sredini i isto sa obe strane da ne izgubi simetriju. Sve radi ok jedino zamerka je sto se posle nevidi, iz sedeceg polozaja, visinu kosenja.
http://poljoinfo.com/kombajni-i-beraci/zmaj-kombajni/msg51470/#msg51470