zrine892
Član
Kolika su im široka uvlačna grla na zmajevima 161,171 i na 191 ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
KishRobert je napisao(la):
nije los ni zmaj meni se svidja 142 RM ali to je za svoje protrebe kombaj nije da ides radit drugomKishRobert je napisao(la):ta idi...mislim bez vredjanja,ali svi zmaj kombajni su koMendije naspram stranih.
ja sa 142 vise radim tudje nego mojeUzivaj dok traje, nekada je i kod nas bilo tako, sad se sve vise narod okrece stranim kombajnima, kako musterije tako i vlasnici kombajna.Dejann je napisao(la):kod mene ovde skoro sve samo zmajevi i retko ko ima klaas ili masey ferguson
Post je spojen: [time]1259513172[/time]_________________________________________________
ja, moj otac i jos jedan radnik za jednu sezonu ovrsemo skoro 200ha sa tri zmaja, ali problem je nema narod novac nego mora se saceka 2-5 meseca za novac
Glavaski?KishRobert je napisao(la):kad si nabrojao sta ima,reko' to je taj...
taj je iz mog mesta.
.Ali sam zato ovog leta bio odusevljen ,zeo mi covek iz susednog sela ,cista psenica kao da je triorena