milan_spay
Član
Žare, ima da go napojimo samo tako
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
@dragan dmb koji je to model zmaja u kom si ubacivao hidro pogon?
Meni se cini da je to nesto slicno kao Z162, samo sto je Z125 stariji model, i cini mi se da mu je naknadno ubacena kabina. Znaci nema nikakve slicnosti sa Z142. Motor ako ima 136ks, to je preslab motor za 5 slamotresa i za protok kakav bi trebao da ima,znaci slab mu je ucinak. Po meni, to su losi kombajni, i komplikovani.
99% delova je isti kao i u Z161
Motor je ts46 136ks (turbo),brzine su kao i u Z142. Ja sa mojim Z125 nosim 6-redni adapter sa roto sečkama, mogu reći da ima dobar učinak i dosta lako radi. Moje lično mišljenje je da bi sa 5-rednim leteo po njivi i dosta goriva uštedeo,mada ni ovako nije loše.Da bi čovek znao da li je nešto dobro ili loše, mora prvo da proba,nije merilo "rekla/kazala".
Srdjan Žorž
Postavio bi pitanje maticu,jer vidim da se dosta razume, mogu i ostali koji znaju. Uzeo bi zmaja 171,a vidim ima 151, pa ako su indeticni osim sirine vrsalice,da pitam za jednu glasinu dal je istinita. Kazu ljudi da im nije resena primopredaja mase iz grla u dob, pa cim je vlaznija slama ili rosa malko padne, ne moze da se tera. E sad jel to istina, i dal je i na koji nacin resivo. Hvala svima unapred.
Sve što ti je potrebno je ovo ili nešto slično
[/URL] [/IMG]
ovako izgleda zakačeno na traktor
[/URL] [/IMG]
Jeste to je od nodetkeDa nisu to gvozdja sa prizme za kacenje na nodetki pneumatskoj poznato mi nesto.