Može žica za gasno varenje ali je meka.Prava žica je patentirana žica.Komad je 50 euro centi ali si miran kada ih ugradiš u korpu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije dobro nastelovan gore na klipu.Pisano je o tome nedavno,Mislim i da je dato objasnjenje.trebalo bi da ima i u prirucniku za koriscenje kombajna uputstvo za stelovanje.
Sad sam prelistao malo u nazad i gle cuda bas je tebi dato objasnjenje pre samo mesec ipo dana,al nema ko da procita.
Varijatorski remeni se menjaju u paru,a ko hoce da prodje jeftinije pa zameni jedan,onda dobije igranku.Zasto mi je jedan remen od varijatora voznje na 142 uvek vise stegnut od drugog kako kod da se nasteluje na onaj spaner kod klipa? Da li je moguce sto nisu jednako potroseni remeni [jedan nov drugi onako] ?? Sve sam probao i nikako da ga dobijem da bude kako treba.
videću sutra kad ga isteram napolje...jutro je pametnije od večeri
možda zamenim mesta remenju....mada je novo ne bi trebalo da je do toga
kad rešim javljam ti
Varijatorski remeni se menjaju u paru,a ko hoce da prodje jeftinije pa zameni jedan,onda dobije igranku.