Decki, ne znam kako vi terate te zmajeve, ali opet ce biti da ja lazem i izmisljam kao i za teranje u kukuruzu 2. pun varijator. Davnih dana dok sam jos bio osnovna skola prvi "Veliki" kombajn u kraju je bio zmaj 142RM 4.2 heder, cudo jedno koliko je to bio ogroman stroj... No ne mozes proci vamo, ne mozes proci tamo, kolega je perjao dan i noc jer je to bio jedan od rijetkih kombajna u selu i malo malo neki kvar. Dojadilo mu vuci heder na kolicima po uskim putevima i dvije sezone kasnije se u selu pojavljuje s hederom 3.6m u psenici da je ne znam kakva. kao i u kukuruzu 2. pun varijator i tu sezonu je zavrsio s vrlo malo zastoja i bez i jednog ozbiljnijeg kvara. Kombajn je s tim uzim hederom imao kapaciteta da tera i sjecku za slamu koja je kasnije ugradjena a imao je standardni s46 motor u sebi. Kad mu je srezao heder, kombajn i kombajner su se preporodili, jednostavno u to vrijeme nije bilo tolikih njiva u privatnom vlasnistvu da je 142 mogao svugdje doci s 4.20 hederom.
10kj koje spominjete s 3.6m hederom 142 je u stanju spiciti u jednom popodnevu i to garantiram glavom. Ja sa 133 sa selidbom pokosim 10kj u danu bez ikakvih problema a prije 10 ujutro ne krecem u posao i kipam u mjestu u prikolice. za 142 je 10kj taman da se zagrije na radnu temperaturu. Naravno, sve ovisi i od prinosa na njivi i stanja usjeva, korovi, kipanje u hodu ili na mjestu, da li kombajn ceka prikolice ili ne, kvarovi, seljenje od njive do njive, ali 10kj sa svim nabrojanim 142 danas MORA skinuti.