danger
Član
nebih nikog da ubedjujem ali....ovo bi trebalo u temu zmaj.....ja znam sta moze moj zmaj i svaciji,znaci 1 brzina nesto manje od punog varijatora 4km na sat,dobro zito,znaci ne retka i polegnuta,normalni uslovi,i njive tipa 2,5,1,3,4,,2,6,3 jutra itd..... znaci tim redosledom vrsenja i razmak od njive do njive od 5-10min,setanja....ujutro od 8-8.30h pa do 9-10sati,normalno nije svaki dan isti al dnevni ucinak od 18-22-24 jutra sve zavisi od dana i njiva u kojima radim jer gde radim prevoz uslugu tu kombaj kipa u pokretu sto mnogo znaci jer ti kad kipujes u stajanju zmaj dodje do pola njive u jednom pravcu pa ti izracunaj koliko dnevno se izgubi samo u stajanju i kipovanju zita a koliko dobijes kad pratis kombaj,a koliko uradim klasom i kojom brzinom idem o tome necu jer ce biti preteruje a ovo je tema jd,mislim da mnogi koji imaju zmaja mogu ovo da potvrde da je izvodljivo a normalno zavisi i do atara jer nije svaciji isti,kod mene je sve na dlanu i u nekom krugu da kazem dok vec u sledecem selu je sasvim druga prica i to se nemoze postici jer je najveci komad 1h a pretezno sve polanice i zabacene zdravo i onda je druga prica,u svakom slucaju ovo mogu sve da dokazem,ko hoce nek dodje