Daj molim te gde SAE 30 ide u hidraulikVodi računa da na njemu pišeda je motorno .Modrička sae 30 ne ide u motor nego u hidraulik a u motor ide 15 -40 i ono je dosta skuplje od sae 30.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Daj molim te gde SAE 30 ide u hidraulikVodi računa da na njemu pišeda je motorno .Modrička sae 30 ne ide u motor nego u hidraulik a u motor ide 15 -40 i ono je dosta skuplje od sae 30.
Ja u traktor Torpedo 7506 sipam Sae 30 u hidraulik,sto?!Daj molim te gde SAE 30 ide u hidraulik
Ako se trese skace jako onda je najverovatnije da remenica se ne okrece u centar nego malo u excentar i jednom zategne kais a na drugoj strani prokliza i zato se i greje , neznam kako to izgleda kod tvog kombajna ali u vecem broju slucajeva ovo je uzrok grejanjaProblem sa Zmaj 135,
kais od hidro pumpe se pusi,trese,kida i zagrijava remenicu od varijatora,kad se zagrije remenica topi se kais od hidro pumpe i spirale bunkera......
ako mi ko moze pomoci ili ako je ko imao slicnu ili istu situaciju neka mi javi,bogato cu ga nagraditi....(naravno ako bude znao)
dal niste zamenili mesta crrevima ili mozda neko zacepljenje sistema mozda neki razvodnik crko ,probaj rucno okreni pumpu bez kajsa ipak mislim da je neki razvodnik zaglavio proverine mozemo da otkrijemo kvar...
sve je ok,remenica pregledana , kajl-ovi su ok,lezajevi novi,kaisevi novi...ma sve sve...
ali se zapali kais od hidro pumpe i remenica se toliko ugreje da istopi i kais od bunkera i od hidro pumpe...
ne,jeli potrebno?Ljubisa a jel si proverio lezaj u zamajcu?
skini remen od pumpe pa upali kombaj neko vrijeme i proveri hocel se grijat remenica i znaces bar gdje ces da cackas ako se opet grije onda nije pumpa problem je u nekoj remenici varijatira ili lezaju a postoji mogucnost da nisi podesijo remen vucni kada ubrzas varijator da ga previse zateze i onda dolazi do grijanja