Danger, smiri se covjece... ohladi se malo...
Uslikat cu ti bubanj i sve sto moj zmaj ima u sebi, pa mi ti reci da to nije prijemni biter!!! Mali zmajevi su po MF licenci radjeni i ti kombajni imaju prijemne bitere takodjer! Dakle, 780, 781, 131,132,133,135 SVI REDOM imaju prijemni biter, bubanj i odbojni biter!
Sto ti je tu cudno ja nemam pojma, samo znam da je to najveca glupost koja na kombajnu moze biti, a drago mi je cuti da je to na ostalim zmajevima izbaceno (Pogotovo na 142), jer su uvidjeli da je to ZIVO SRANJE...
Kao 10-12 godisnjak sam radio par sezona na 142RM i to sam samostalno vrsio s njime dosta njiva. U mom kraju i za mene je to postignuce, jer su njive male, teren grbav, a usjevi nikakvi i puni korova. Drago mi je sto mi je covjek ukazao toliko povjerenje dok sam bio tako mali i o kombajnu me naucio 90% stvari koje danas znam... Davno je proslo od tih dana kad smo skidali uvlacno grlo s kombajna i ne znam sto sve ima (nema) u njemu, tako da sam i napisao da ne znam jel on ima prijemni biter ili nema.
Veci zmaj od 142 u zivotu ni vidio nisam, ali sam napisao ono sto je cinjenica: Da su radjeni u suradnji s NH i da NH ima bubanj, separator i odbojni biter. ne znam ni sto je tu cudno, jer i DF koristi isti sistem...
Objasni mi tocno u cemu je problem i sto je krivo u ovoj temi napisano?