danger
Član
evo zamalo da umrem a da nesaznam da klas ima svoj motor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
danger je napisao(la):evo zamalo da umrem a da nesaznam da klas ima svoj motor
Ne izgleda lose ali kako vidim da su malo sta na njemu promijenili. Sve klasika oko koje se stalno vrteČugi je napisao(la):Ma ne pada mi na pamet dati te pare za kombajn, ja vijam nešta malo samo za svoje potrebe, ne planiram za kombajn dati više od 5000eura sa sve ulaganjem u njega ako treba. Naći ću ja sebi neki dobar 133 pa makar i da nije RM, jer mi više i ne treba, a 141-2 ili neki stranci u toj klasi su mi preveliki za smeštaj pod šupu, a i nemam potrebe za kombajnima tog kapaciteta.
Evo još koja slika 135 sa sajma-
Ja ovo vec odavno trazim da kupim ali nigdje da nadjem a evo i na ovom linku sam bio pa opet nisam to vidio. Zna li ko gdje ima da se nadjeBobo je napisao(la):AHAAAAA... sad razumijem
Ja sam krivo razumio sto ste pisali ovdje...
Evo ga:
onako laicki da ti odgovorim,za vrsenje suncokreta,mali_lala je napisao(la):Koja je razlika u vrsenju sa jednim ili dva dob-a, ili je to samo da bi moglo da se rade sitnija zrna kao uljana repica?
Koja je razlika u kvalitetu vrsenja zita, soje, kukuruza, suncokreta sa jednim i sa dva dob-a?
Video sam da NewHolland forsira vec dugo dva dok ostali tek novije serije imaju po dva. Koja je razlika u zmajevim kombajnima?