Kod mene je prijasnji vlasnik zavario produzetak sita u srednji polozaj i tako ga i ja teram... Ja big hornje ostavio closzovo a dolje bih stavio petersonovo, jer, ko sto rekoh, petersonovo ima "rupice" kojima mjenjas velicinu, dok kod closzovog tog nema... Sta ja znam, valjalo bi probati svasta...
Po pitanju zobi i 11mm, gore u komentaru 5605 clana mihalyocska pise za je za zob ili sito s 12mm rupama ili s prorezima 4.5x20mm. pa si kontam, 11mm ili 12mm svejedno je, bolio bih vidjeti kako ce raditi i na svojoj zobi (ako mi uspije) cu ovo bas isprobati.
U psenici i soji mi je vjetar do kraja otvoren u jecmu ga malo moram pritvoriti a za zob ga skroz zatvaram. Pokusavao je kolega otvarati vjetar na 780 kad je vrsio zob, pa kaze da leti van ko luda i sa zatvorenim do kraja nekad a kamo li kad ga malo pojaca (OK, njegov kombajn mi se cini da je otvoren na pumpi, i da ima vise obrtaja nego sto treba imati). Kod mene je zadovoljavaju ce cista i sto kazes, moze direktno u sijacicu ici, tako da sam vrlo zavodoljan zmajevim izvrsajem.