ZMAJ kombajni

Pa g-dine Maksimović, to nedolazi u obzir... Kao što si već video, a i kao što sam ti pričao, tu će sigurno doći lanac...

Drugovi forumasi mozda da vam pomognem , ja nemam zmaja ,ali imam reduktor na bubnju na kome se nalazi poluga za menjanje brzina i to su direkt teranje i prepolovi obrtaj uslikacu ga i postaviti sliku da ga vidite .Cena mu je oko 100e zavisi u kakvom je stanju ,nazalost samo u madarskoj ga ima. Zito radim na 1100 obrtaja i kad pocinjemo suncokret smanjim na 800 i povucem polugu i dobijam oko 400 .Sad je skinut inace 10 godina ga nisam dirao a ni sad mu nefali nista samo je smetao oko radova i posle nisam ga vratio. Mozda bi se moglo ugraditi i na zmaja .

Da hteo bih da rešim to
znas gde je papucica levo pored kvacila .....e papucicu uzmes skines , pa ispod nje imas uredjaj koji kada stisnes papucicu i 3 rucicu salje ulje u klip za obrataje + -.....skines njega ima 4 srafa i odneses kod hidrulicara da pokusa da ti uradi ,ja sam moj sam uradio samo otisao kod hidrulicara i on mi dao 5 gumica koje su kostale 200din,i zamenuo i vec dve godine ne gledam u obrtaje sve normalno,meni je zbog toga padalo ...

da li neko ima iskustva sa ubacivanjem mercedesovog motora na142? i da li ima neko kombajnsku varijantu ovog motora na prodaju?

pisano je o tome samo treba prelistati temu od pocetka, mislim da je clan "kiraj" postavljao slike, ja imam isto mecana na Z141, motor moze da se nadje po oglasima, sad zavisi koliko ti se isplati, imaj u vidu, ako budes kupovao, da su delovi za njega 3x skuplji nego za s46

kako si zadovoljan sa tim motorom? ja imam namestenu secku za slamu a hocu da namestim i roto secku za kukuruzni pa bi mi trebalo malo vise snage,postize to i ovaj,ali mu je na knap.retki su ti motori u oglasima u zadnje vreme jako.

Nazad
Vrh