ZMAJ kombajni

40 po jutru? To nesto opasno nije dobro ali ne verujem da je vazdusni filter uzrocnik.... Pre ce biti pvp. Sa 40l potrosnjom motor dimi ko blesav. Dal tvoj dimi?

dimi malo plavo ali svi kazu to je zbog generalne motora ali dimio je i belo ali smo onda paljenje zakrenili i sada jako malo se vidi plavi idm onako a šta je pvp ?

Mims gledao sam kom mene ta kućišta,nisu gusana već čelična tako da ih može napraviti strugar bez problema jer nije atomska bomba da ne može svako da je napravi.

Malo sredjivanje moga dedice tj 780 tke, heder komplet kosa puz izgled hedera .

wv1zcx.jpg

2rqkfwh.jpg

2lxxyyp.jpg

2iuasmh.jpg

2echegn.jpg

Resnje gubljenja vode prilikom rada

2ce3t42.jpg

Nije neki savremen al je ispravan a motor rezi i guta usev . Glavni test mu je bio na heljdi koja je zelena ko jela . Stajling ostalog dela kombajna ce da se dovrsi dogodine sada je vazna funkcionalnost .

@Matić, sad sam gledao slike tvog adaptera mislim da su isti, ostavo je ćale kod nekog strugara večeras pa ćemo videti.

Svaka cast za sredjivanje 780. Kombajn je ko vijolina. I ja sam se lozio da nas 780 vaskrsnem ali je za sada to pusto mastanje. Evo i nesto zanimljivo sto sam iskopao, ako vec nije bilo.
http://www.youtube.com/watch?v=sBsbJ2z_Z-Y . Skoro potpuno isti kombajn kao 780, a kako su ga sredili ne verujem , kao da je iz fabrike izasao dan pre nego sto su ga dovezli na njivu.

Hvala iskreno jednostavniji i jeftiniji za remont tesko da ce se naci od 780 samo da mu je limarija kolko toliko ispravna i motor. Na mome su bili elevatori ko reseto no to je napravljeno novo ko od sale . Za moje potrebe vise nego dovoljan .

Jedan poznanik mi kaže da zna nekog čoveka iz okoline Velike Plane ili Požarevca da ima 143 sa hederom od 3 metra. Kaže takvog je naručio iz fabrike zbog uskih puteva u njegovom kraju... A koliko ja znam 143 je šira od 3 metra...

Nazad
Vrh