Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
bolje da si rupe razbušio na istu meru i uradio novu osovinicu
I šta sada sa time?Hvaljenje kako je neko vredan dok drugi nisu ili podsmevanje na tuđ račun?Moram se vratiti par postova u nazad,majstori vi tek sada spremate adaptere za kukuruz,ja danas uradio pola jutra kukuruza,a bio sam spreman za sezonu jos pre 10-15 dana ...
Bolje je ako se zamene kopatice bitera jer kukuruzne znaju da uhvate sojinu slamu i da lupa....čim malo odmekne, sojina slama zna da se uhvati na prste češlja i da lupa unutri dok se ne pokida.... A to bilo kako bilo neverujem da je baš zdravo za limariju.... Zadnje pokrivne limove ja nisam montirao nikad, a za prednje mislim da nema neke razlike(ja sam radio soju i ovako i onako i nisam video razliku....)Medju mnogim stvarima koje ne znam, naslo se i : mogu li ostati cesljevi bitera za kukuruz pri vrsidbi soje [ hoce li, ako ostanu usporiti usmeravanje mase obzirom na dosta manju povrsinu zahvatanja, a samim tim i proces] , skidaju li se prednji limovi za ojacanje slamotresa i zadnji prekrivni limovi slamotresa?