ZMAJ kombajni

evo naseg. slikano pre zetve

2edcwv6.jpg

213g21z.jpg

nismo gledali i stavili zutu boju u posudu gdeje bilo malo plave jbg. pa da nekupujemo drugu obojili ovom. lakse se u ataru prepoznaje :haha: :haha:

potrebna mi je pomoc. Kupio bih polovan heder za psenicu od 143. da li neko ima ili zna? nije bitno da li je kompletan.

pozdrav,

kakva je mogućnost da se na zmaj 132 ugradi secka za slamu??
mislim da bi mogao motor da izdrzi jer je presa skinuta tako da bi po meni radilo solidno...

i da li ima neko neki nacrt ili radionicke crteze jer bi ja to rado sam da odradim... ako ne,.. onda neki telefon ili mail nekoga ko to ima ili radi..
hvaala unapred...

pozdrav,

na sajtu amex su hederi koju idu uz kombajne. zvao sam i rekli da neznaju otkuda su te slike i ponude. Da li mi neko moze reci kako izgleda adapter od univerzala 4.2m?

Cuprija je napisao(la):
na sajtu amex su hederi koju idu uz kombajne. zvao sam i rekli da neznaju otkuda su te slike i ponude. Da li mi neko moze reci kako izgleda adapter od univerzala 4.2m?
adapter ili heder?napisao si adapter 4.2m,po tome si mislio na heder,ili?

Da, na heder sam mislio. hvala. procitao sam celu temu i nisam naso da je neko produzio heder. Da li je teze produziti heder ili skratiti?

I ja sam htio stavljati sjecku, pa su me forumasi odgovorili od toga. Znam i gdje ima kompletna sjecka original za malog zmaja, i covjek bi ju dao za male pare. Problem je taj sto je to sjecka s fiksnim nozevima i kad jedan pukne, velika je zajebancija zamjeniti taj jedan nz, pa ga nitko ni ne mjenja, pa pukne jos jedan, pa jos jedan i to vrlo brzo baci sjecku iz balansa i onda ti se raspadne kombajn od silnih vibracija.

I ja mislim da 132 nema snage da tjera sjecku, pogotovo ako vrsis psenicu kao ja oko 5 km/h i kosis nisko usere se jadan i ovako, a jos mu samo sjecka fali. Presu tjerati nije problem, jer je niskotlacna i to ide kao od sale, al sjecka je ipak nesto sasvim drugo, jos u uvjetima jake i vlazne slame...

Na malom zmaju pogon sjecka dobiva s osovine vjetra, bas kao i presa, ali to je po meni preveliko opterecenje za onaj mali lezaj tako da bolje ne stavljati na njega nista.

565 je napisao(la):
dal neko zna ko skracuje hedere ja bi moj sa 5m skratio sta znam n a3,5 -4m i koliko bi me to kostaol
3,6 i pi.., to možeš i sam. Mene je koštalo tri dana posla, par elektroda i jedna rezna ploča.

pozdrav svima...
ljudi nemojte stavljati secku na kombajn ako vam je motor vec malo iztrosen...a oni koji su vec odlucili da ga stave,nikako da nestavljaju sa fiksnim nozevima...kao sto i Bobo kaze moze da vam napravi problem!!! :ppozdrav:

Nazad
Vrh