Mityoo, sam sam napisao da je grlo PRISARAFLJENO za heder i da se to tako ne moze raditi. Vidio sam kako si ti napravio i da imam isti problem na 142, to bi napravio i ja, ali kad ja imam ZMAJ-ev "poluproizvod"
Kad na malom zmaju skidas heder, skida se i grlo u kompletu, a kukuruzni ima svoje grlo i tako mjenjas hedere. Grlo se skida s hedera samo kad pukne donja osovina uvlacnih lanaca, a to se nikada ne dogadja...
Siguran sam 100% da je grlo usukano. najprije sam mislio da je usukan heder, ali nije. Ovo s gumama sam pokusavao, ali nije bas dobro po gumu kad vrsim na nakosom terenu. Pa sam gledao lezajeve grla da nije desni propao ili se lijevo otegnulo, nije, sve na svom mjestu. Na kraju sam uzeo fiksno mjesto na kombajnu i mjerio s jedne strane grla i s druge strane i razlika se pokazala. Dakle, treba grlo ispraviti.
je li moguce da otpustim sve sarafe koji drze grlo i heder na okupu, hoce li se pojaviti u sarafima toliko lufta da mogu desnu stranu hedera podici nekom dizalicom i onda pozatezati sve sarafe da to sve drze na okupu?
Ovo je glupost da je na svakom 142 heder namjerno nagnut u stranu zbog razora i ne znam ja cega sve ne. kad ga spustis na zemlju, mora biti na milimetar ravan. Problem je taj sto je lijeva strana teza zbog pogona, a na veliku sirinu hedera konstrukcija (koje nije uopce zamisljena za tu sirinu) popusta i heder polako "propada" na lijevo.