danger
Član
bezi od njega ako hoces da ti heder bude spreman za zetvu,lazov i samo zavlaci,znas ono ovo,jako neozbiljan igrac,ja sam radio u molu kod muzlai i puz nov,korito,zadnje stranice, sve u roku i doneo u rumu na vasar ja preuzeo i dovidjenja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gde si našao baš najgoreg u selu? Mene je zavlačio 3 meseca za kostur vetra, i kad sam otišao kod drugoga, i kupio, jer je imao na lageru, onda je počeo tek da ga kroji..... Ja o Mužlaiu imam dosta loše mišljenje, pogotovo odkako je matori umro, a braća se posvađala... Ima u selu i boljih i vrednijihdanger je napisao(la):bezi od njega ako hoces da ti heder bude spreman za zetvu,lazov i samo zavlaci,znas ono ovo,jako neozbiljan igrac,ja sam radio u molu kod muzlai i puz nov,korito,zadnje stranice, sve u roku i doneo u rumu na vasar ja preuzeo i dovidjenja
"Poljoservis" vlasnik Arežina Stojan je uglavnom povoljniji, pridržava se rokova i ima uglavnom dosta robe gotove na lageru , a kvalitetom ništa ne zaostaje za Mužlaijem.... Telefon na PPkiraj je napisao(la):@Mićo ,nemoj da ih tajiš,koji su?
bobocan je napisao(la):gledam sad ovaj sajt http://prometalmuncan.com/radionica.html i na naslovnoj strani mi nije nesto jasno kako ovaj kombaj ima sve sa druge strane cak se i ulazi sa desne strane da li je to mozda radito za englesko trziste![]()
![]()