Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako mislis od 211 do 216? Da nisi prepravljao 211 u 216?Rale 83 je napisao(la):Evo i mojeg zmaja , od 211 do 216 6 valjaka itd vetar nema
Imam ja 214s u dobrom stanju, licno sam ga remontovao komplet pred proslu sezonu. Obrao sam 20ha posle remonta nisam stajao. prodao bih ga da bi kupio dvoredni.Vido sam druze, ja bi prvo da vidim nesto blize, da se ne mlatim dalje. Ima 214s al 3700e sto je mnogo, 214 mi ne odgovara previsok je bunker a kod mene su putevi katastrofa.
Ja sam na mom 214s menjao samo veliki dvoredni lancanik, ne znam tacno koliko zuba ima vise oid fabrickog, vuce ga ferdza 3spora ili 1 brza kada je losiji kukuruz i samo po gasu.Da. Ja sam menjao i gornji i donji
Imam ja 214s u dobrom stanju, licno sam ga remontovao komplet pred proslu sezonu. Obrao sam 20ha posle remonta nisam stajao. prodao bih ga da bi kupio dvoredni.
Nisam ga ja prepravljao , kupio sam ga prepravljenog . Nisam zadovoljan idalje koci na okidackoj sekciji .Ako se ne varam član Rale83 je uradio tu prepravku na svom jednorednom beraču.