Sae 90 ide u reduktore.Možda ima i nalepnicu na sebi samo se ne vidi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prijatelj ima roto secke na 222...nije lose,ali par puta je pucala na nosacima,cim dovati zemlju strada-po tom pitanju je klasican tarup bolji.Kako su vam de pokazale roto secke umesto redovnog tarupa na beracima.
Treba mi pomoc. Moj berac 214 ne mogu da koristim po danu ako je jako sunce jer onda u bunkeru imam mnogo lista. Sta je potrebno uraditi na njemu da do toga ne dolazi a da mogu da radim u to doba dana? Sad mogu samo rano ujutru kad je rosa. Zamenjeni su svi delovi na komusackom stolu: zvezde, gumice, zubi metalni. Desava se da vrh stabljike prodje i upadne u bunker i ima ga bas dosta.
Kod tebe su tu mnogo dobri kukuruzi kad ih beres prvom ili trecom sporom sa 214.Ko ima jednorednog zmaja sa 4 valjka zna kakvi kukuruzi za branje treba da budu za kretanje tom brzinom.Ja imam 216 i berem prvom u losijem kukurzu a treca spora u dobrom a ako je dobar i gust mora i druga spora a berac 6 valjaka.Po meni ti ides pretererano brzo za tako spor berac i taj broj valjaka zato i ubacuje krs u bunker.Takodje nasteluj okidacke valjke.Pesut vucem ga sa 539 i sad zavisi ako je redak onda ide prva brza a ako je gust treca spora. Rekao sam da sam sve promenio u komusackom delu dakle zvezde dobre gumice isto. Berem uvek fao 600 i nema veze ciji je. Nije mi ubrzan jer nije nista od toga menjano kako je kupljen nov u zmaju. Sto se tice otkidackih valjaka oni ga lepo i brzo povuku na dole i nozevi na tarupu to iseku ali mi se desava da stabljika pukne ko staklo odmah iznad klipa i onda kad je gust sklop a vrucina to sve zajedno ide u bunker. Nekad moram malo da zastanem da bi sve to progutalo i oslobodilo prostor prema komusackom stolu.
Sto se tice otkidackih valjaka oni ga lepo i brzo povuku na dole i nozevi na tarupu to iseku ali mi se desava da stabljika pukne ko staklo odmah iznad klipa i onda kad je gust sklop a vrucina to sve zajedno ide u bunker. Nekad moram malo da zastanem da bi sve to progutalo i oslobodilo prostor prema komusackom stolu.