Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisi ti mene razumeoMontoja imaju oni prav ugao nego brate istupilo se. Probaću da nadjem dobrog kovača i da ih on dovede u ispravno stanje.
http://www.hudjik.com/delovi-za-poljoprivredne-masine/Montoya a gde to imaju da se uzmu novi nozevi? I ima li tu da se uzmu i oni srafovi za njih? I hvala na predlogu
Te sto budes kupio oni su od obicnog lima. Ja sam imao par novih nozeva od kose i od toga pravio sam. Uzmes jedan nov zub i kad iseces nekoliko kockica od noza spojos ih lepo i stegnes u stolarsku stegu, zajedno sa tim novim i brusilicom seces.Zna li neko koliko ukupno ima onih malih metalnih zuba (neko ih zove zečiji zubi koji su zabodeni u drvo) za čišćenje komuše na mom beraču 214? Ngde mi fale a možda bih zamenio sve pa me interesuje ukupan broj. I ako može neko da mi objasni kako se menjaju ovi što su ostali? Da li ih samo ubacim unutra i stavim novi ili moraju da se izvade napolje?
Pozdrav svima. Koja je razlika izmedju zmaj 223 i 224. Koji su se bolje pokazali u radu?