nikola ilic
Član
A ovaj sto ovrse kombajn ne kupuju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A ovaj sto ovrse kombajn ne kupuju?
знам једног мало јачег који је то урадио па ј то продавао буд зашто само да се не убуђави...pa ko vrse i skladisti sa 20% vlage a da je zdrave pameti????
Napravljeni su hibridi rane grupe koji bez problema pariraju kasnim.
Varate se,mi smo malo požurili sa napretkom-ček samo da otkupljivači i skladištari malo bolje sednu na grbaču.Gledajte cenu u sušnoj a tek šta će raditi u malo bolje rodnijim godinama.Da sam ove godine imao čokanja 50 prikolica sve bih prodao po 8000 din. od 4 tGotovo je sa beracima,plati utovar klipa,pa krunjenje,pa krunjac,ovako lepo obloziti cardake i sipaj,ostatak u silos.
Ovaj jedan bio slucajno u dvoristu pa pitao , inace kaze da vozi za Srbiju, tako je i rekao da idu oko 2000E.
Nismo mi požurili nego zakasnili ali da ne idemo u off jer nije tema za to.
Ako je berač dobar,prodaćeš ga jako lako,ja moje prepravljene 221 prodam bez problema,ovo mi je treći koji sam prodao,i svi su otišli tu oko 3400 eura, i to sam ih prodavao posle sezone u novembru ili decembru, ima još jedna stvar zavisi i od regiona,ima krajeva gde berači više ne postoje,a ima gde se još uveliko radi sa njima,tako da sve zavisi gde živiš.Ja naprimer ništa ne skidam u zrnu,sve u klipu, i još zaradim godišnju platu sa njim,ja zadovoljan.
Tebi sam rekao da malo razmislis i dodes do mene sloziti kos, berac te jos uvijek ceka, kod mene ima sav alat, al ja vremena nemam.....
Kako je najbolje da se naostre nosevi od tarupa na zmaju 214? Hteo bih da ih skinem i naostrim. Toliko su zadebljani da ne znam da li ista mogu da iseku