Pa,i na 223 prvo podize,pa onda kipuje.Pretpostavljam da je tako i na 222Sve je isto jedino na 224 bunker prvo diže a posle kipuje jer je na nižoj poziciji od ovih starijih ali max visina ja mislim da je isto.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa,i na 223 prvo podize,pa onda kipuje.Pretpostavljam da je tako i na 222Sve je isto jedino na 224 bunker prvo diže a posle kipuje jer je na nižoj poziciji od ovih starijih ali max visina ja mislim da je isto.
224 dize nesto visljeKipuju li z 223/224 nesto vislje od 222 ili je to sve isto?
Ostrice nozeva se okrecu prema napred,ukoliko nije okrenut smer na lancanicima pogona tarupa.Najlakse ces videti kada okrenes kardan u smeru okretanja.A sto se tice nozeva na svaku lamelu ide jedan levi i jedan desni (16+16).
Uzeo taj i velik je,morao sam 17x2350 taj je ispao dobar!17 x 2400 Li
Na teškom tarupu se noževi stavljaju u nizu ne kao na lakom
znači jedan na suprot drugom i tako redom
znači na jednom gusanom kućištu staviš 4 leva i 4 desna noža jedne gore druge dole
sva kućišta napakuješ isto
jedan red levih suprotan red desni noževi
222 ima fiksni bunker nije kao kod 223 i 224 da prvo podize pa kipuje vec odma kipuje!Pa,i na 223 prvo podize,pa onda kipuje.Pretpostavljam da je tako i na 222