jel se nekad nekome savila osovina eliminatorskih valjaka, što pokreće elevator klipa, ali ona kratka na zmaju 212.....????
meni jutros, al sam ju ispravio na presi, jer je lanac pao i zaglavio,onaj prvi a drugi pukao i savio osovinu, za nepovjerovati.......i onaj prvi lanac, što pokreće komušače, bio je drugačije postavljen, nego kako treba biti po katalogu, i ja ga napravim na bude kako treba, i tada mi se to dogodilo, još stavim novi lanac, nakon ravnanja osovine, vratim polovan lanac što je bio gore, i isto ga postavim kako je bio gore, i sve radi bez ikakvih problema.........neznam jel netko probao drugačije slagati taj lanac, al meni bolje radi kako je to prijašnji vlasnik postavio.......
- - - - - - - - - -
Pozdrav kolege, imam jedan problem sa zmajem 212 radi kao krunjač šta može biti problem unapred hvala
pogledaj da nemaš lufta između komušača.........kučišta ležaja se razmrdaju u onom kučištu, pa se komušači razmaknu i klip uleti unutra pa ga kruni.......
a može biti i do kukuruza, ako je pioneer, on se obično dosta kruni.......pa ga ja berem dok još ima malo prošarane zelene listove.......i onda je bolje