Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li imt 539 moze da vuce jednoredni berac?
E sad to je vec diskutabilno em velika potrosnje em mali ucinak vise je to za jedno domacinstvo da neplacas drugima usluge i da cekas vec sednes i odradis sebi kad oces i koliko mozes!A jel se isplati za radjenje usluga?
Potrosnja je u rangu oranja. S tim sto mora biti skuplje jer na beracu redovno moras da menjas neki sastavni deo beraca. Uzmi oranje +20-30% da bude cene usluge je po meni realno.
Ja imam SIP 3500 (jednoredni) i mogu da ti kazem sto dalje od usluga sa njom.... Samo ces da se namucis a zarade jako malo,jer pola potrosis na gorivo i na nedaj boze neki kvar.... Ja radim samo prijateljima (koje zaista nemogu da odbijem) i prosle godine sam sa njim obrao oko 30h i mogu ti reci da ne bi pozeleo to ni neprijatelju.... Zao mi je beraca jer je nov a rado bi ga prodao i kupio polovan Zmaj 222 ali stvarno me je zao.. Ja sa njim uradim samo svoje i jos dvojici prijatelja i kraj...
Konci ili platno ne čiste klip.Klip čisti guma.