Samo da ima šta da se bere ja ne bi izlazio iz berača.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije svakom isti dan,mozda on bere od 2-3 ujutru pa dok ne istera normu,ali se slazem da kad je uprzeno i pocne da gusi na pocetku kumusackog stola bez 2,5sata nema sanse da bere 1kj.prijatelju moj ako ti beres 2 sporohodnom sa 558 nema sanse da ti oberes vise od 4-5 jutara na dan i to bez zastoja i gusenja sto kod 222 od podne pocinje ako nije preradjen berac
koliko je visok 222?Sledece sto cu da uradim na njemu je prepravka bunkera, ne mogu da ga uteram u supu previse visok
Stavio sam manju remenicu na osovinu ventilatora imam jos jednu inovaciju u planu stavicu sliku kasnije i onda nece vise biti sanse da se zagusi. Sto se tice ucinka 7-8 jutara je kad su uslovi idealni (zemljiste tvrdo, stabljika suva, bez korova, kad mi prevoz ne kasni) takvi uslovi nisu svaki dan ali ima dana kad se to sve poklopi i onda je milina raditi.prijatelju moj ako ti beres 2 sporohodnom sa 558 nema sanse da ti oberes vise od 4-5 jutara na dan i to bez zastoja i gusenja sto kod 222 od podne pocinje ako nije preradjen berac
Nije svakom isti dan,mozda on bere od 2-3 ujutru pa dok ne istera normu,ali se slazem da kad je uprzeno i pocne da gusi na pocetku kumusackog stola bez 2,5sata nema sanse da bere 1kj.
Drugo kad je rosa zivo me interesuje kako 558 izlazi na kraj sa tarupom,tako da opet neverujem da moze brze od 2,5 sata.
Sto se tice berbe sa 1 privodnim lancem,moze ali jako tesko.Posto cesto berem nocu desilo mi se da mi se otkaci spojka i izgubim lanac i naravno kad ga trazis nema sanse da se nadje,pa sam brao sa 1 dok nisu doneli drugi.Kazem moze ali je potrebna voznja precizna u milimetar jer cim malo mrdne u stranu stupi par tuluzina i pocne da obara,tako da branje 20kj bez 1 lanca bas i ne pije vodu,bar ne kod mene.
Berba mi je zanimljiva dan-dva,posle toga sve dosadnije i dosadnije tako da je iz godine u godinu sve vise smanjujem.
Maticu drugo je samohodni,em ide brze em gledas napred,kod ovih za traktorom muka ziva.
druze jel moze malo detaljnije objasnjene,precnik i duzina klipa,duzina one ruke sa druge strane klipa.pozdravevo moje resenje za prebacivanja rude i nema vise prosipanja kukuruza
Usred njive kada se napuni bunker, samo malo rikverc i izbaci se bunker i pridje traktor sa prikolicom i ki pa se bez problema
ima to i na 222 al sa ovim daleko bolje radiNa 223 uradjeno je to fabricki ,dva nazubljena lima koja se okrecu i sklanjaju sto vetar ne izbaci.
Isto kao na 222 ali problem je sto ta dva lima ne mogu da dosegnu do tog dela gde se pravi zastoj. To radi super posao kad mogu da uhvate lisce ili deo metlice pa da izvuku napolje ali kad se nesto prepreci na izlazu to gubi svaki smisao i samo smeta...Na 223 uradjeno je to fabricki ,dva nazubljena lima koja se okrecu i sklanjaju sto vetar ne izbaci.