grunt
Član
Купи нову не зајебавај се и за 3-4 год скинеш бациш поново нова и мир.Ја сам у кнд Нови Сад узео мислим да је била око 7.000 дин одма две

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hoces prodati tu remenicu...meni treba sa 6Kupljena nova Tesanj,do oko podna sve sklopljeno.Inace kupljena 2 nova remena za pogon pumpe i alternatora ,oba Optibelt ,isti broj ,isto LA ,a nisu isti po duzini xd ,oko 5 mm duzi jedan remen ....Made in Romania.Vratio stare Optibelt,ice oni celu ovu sezonu bez problema.
A morao sam remenicu sa stare pumpe prebaciti na novu,ova na novoj ima 6 umesto 4 rupa za ventilator ,i nije dovoljno duboka.I morao sam praviti dihtung ,Tesanj ovo Tesanj ono,a ne znaju da ubace dihtung u kutiji uz pumpu ...Sreca pa imam par kvadrata klingerita,i sto sam iz prve napravio dihtung,a nije bas jednostavan,ide sve u sesnaest po obliku.Zurilo mi se da idem na njivu,da nije uspelo iz prvog puta leteli bi neki delovi po radionici xd.