Zmaj 141,142 Opšta tema.

Kupi zitni heder sa adaptacijom i mir,puno bolje nego adapter.

Сечка може да се искључи ако су балвани...Ма крпим се с овим што имам какве куповине новци и бакрачи само што се мора.

Онда најпростије, старе ланце и на сваки други кљун ножић од косе завариш и у горњу зону направиш један ножић на скидање и кад пређеш у кукурузе скинеш га. Ако радиш само своје боље ти не треба.

Ceo heder za suncokret ide za oko hiljadu eura,moze se naci u sasvim korektnom stanju,tu nema razmisljanja mnogo da ili ne.Zmaj je previse jeftina masina da bi se zezao sa adaptacijama i limovima i sto cuda,svaki usev,svoj heder.Valjda i to vase vreme kosta nesto,ne verujem da svi toliko vole da sarafaju oko tih adaptacija ...Kukuruzni heder takodje zna da prosipa vise,bilo zrno ili glavice koje lete preko limova,treba ti rezervni lanci ako neces da brusis nozeve sa istih,treba ti pola dana da podmazes to sr... od hedera jeb.. ga konstruktor da ga jeb...i kad dodje vreme za remont ima da se namenjas lezajeva i lezajeva.

Bar je to danas lako.Zalivadiš taj Zmajev adapter i kupiš neki zapadni, caluješ 10+k evra za njega, nema šta da šarafaš niti zebeš i mučiš se.

Нисам у позицији Матићу колико год то звучало као фраза...Ја за 10 купим комбајн са три адаптера 🤣Шалим се за мојих 30 кј Сунцокрета мислим да је ок кукурузни не знам ни сам.

Mi smo godinama koristili zmajev adapter,noz od kose zavaren na svaku kašiku,mnogo bolje odseca nego na svaku drugu i mozes ga brze terati,ako neces da skidaš valjke zavaris jedan nož od kose na ploce ispred valjaka kao kontra noz,malo ograde sa strane da ne ispada napolje i gass. Gde ima zitni heder prebacen za suncokret za 1000 eur? Ako ima negde takav od 6m sirine javite mi,treba mi

Знаш ти отишао ја да купим корпу код лика видим три змаја аоо реко свака част каже он не могу да радим адаптације досадило ми купио човек комбајн за сваку културу и ћао...😂Тако ћу и ја и увек имаш резерву јбг🤣

Баш тако...Одради се све па се оно лоше заборави прашина рад итд...Кад видим ове дрешеве из увоза Змај је мама за 100-200 јутара годишње.У мом случају

Nazad
Vrh