Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

Mislim u globalu na sve preparate jer uglavnom sve ide 3% ali to vazi kada ranije prskas i kada vocke jos uvek miruju sto sada nije slucaj.U Utorak sredu zadnji voz za crveno ulje posto javljaju 15 stepeni od srede i eto cveta!matke. je napisao(la):@pele na čega misliš kada kažeš manja koncentracija, ako misliš na Galmin apsolutno se slažem, 2 % je sasvim dovoljno !![]()
Jeli precizno ovo kinesko cudo,ipak su to otrovi?matke. je napisao(la):Evo moje aždaje, kupio sam je pre oko dve nedelje, kod kineza 800 RSD, kada sam je kupio proveravao sam sa telefonom HTC i 6x je pokazivala 118 grama, baš kao što je i fabrika objavila...
![]()
, nije sada da nešto pišem bzv, ali 6 puta je pokazivala istu gramažu, meri do 5 kg, ali na nju ne ide više od 1 kg
, kada daš pare iz svog džepa, ušdeđene od užine, čuvaš je kao da je od zlata...radi na dve baterije, koje se vade kada vaga ne radi da ne bih iscurele, msm da nisam bacio pare..