Zoran Kostović
Član
Štore 504, motor IMR-ov. Plug, bosanska dubica, prepravljen sa 0.50 na 0.60.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zoran Kostović je napisao(la):@zrine892
@Dragan18
Da li neko primećuje nas,sitne proizvođače iz Šumadije?Primetio sam da postoji ignorantski odnos prema našim postovima.Da li je uslov za normalnu komunikaciju stotine"jutara",belarusi,torpeda,142-ojke...
vlada77 je napisao(la):zrine koliko km ides pri ovako dobrom oranju i koliko goriva trosis?e to je pravo duboko zimsko oranje.![]()
Blago tebi, lepo ti je oranje, mogao bi doci malo da pripomognes ima kod mene joa oko 70 jutara zanimacije ako neko ima pustog vremena i viska nafte! inace i mi smo danas orali do 7 uvece i poorali smo 16 jutara banatske ritske zemlje sa zekom i ursusom...Zoran Kostović je napisao(la):Danas pao poslednji hektar zimskog oranja. . .
![]()
Taman malo da se nauci na drugacije... Parcele od 5-20 kj u tabli duz od 400, 600 i 800metara.....Zoran Kostović je napisao(la):@mityoo
Nije baš naročito lepo jer je bilo jako vlažno ali nije za čekanje.Da smo malo bliže rado bih ti pomogao,samo se plašim da mi traktor ne bi doživeo"infarkt"jer nije nikada orao parcelu dužu od 250metara.
@zrine892
Nemam više slika jer sam i ovu jedva napravio(ozebli su mi prsti).Nije bilo problema sa zatrpavanjem mase.Pozdrav.
Zoran Kostović je napisao(la):Danas pao poslednji hektar zimskog oranja. . .
![]()