zombie_666
Banned
U mom kraju se naveliko silira kukuruz sa Zetor 3320 a on ima samo tri klipa i nekih 50-52ks.Ne vjerujem da bi se 7245 mucio sa sjenazom ali ipak sacekaj odgovor iskusnijih.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pozdrav,
zanima me mišljenje o zetoru 12145 ili 16145? Imam u planu da pazarim traktor pa se dvoumim između rusa i zetora...Kakav je zetor, nikada nisam radio sa njim?
Nikad mi nije jasno zašto zetor npr. 7211, 7245, 7711, 7745 koštaju više nego zetor sličog godišta a snage preko 110ks.
Kakvog rusa imas?Inace ja imam 7011 i vece mazge nisam video od toga traktora,a ima anjslag ko ferguson mozes ga sto bi rekli na dinaru okrenuti i potrosnja fenomenalno mala!Naravno, znam šta je Dolovac hteo da kaže. Prvenstveno zbog kabine i čestih tretiranja pesticidima. Zdravlje je najvažnije. Meni dođe da dam i rusa i fergusona za jednog zetora npr. 7011.
Zetora si napisao koji te zanimaju a kazes dvoumis se i za Rusa...kog Rusa,koliko ks?
Koliko imas izvoda za kipovanje?Ja na mome 7011 imam dva izvoda i na srednju rucicu kipujem u oba smera ili dizem i spustam npr bunker od beraca,tanjiracu vucenu,...Pogledaj onaj regulator protoka na pumpi sto mozes iz kabine da stelujes brzinu dizanja i spustanja poluga da nije do njega?A jesi probao da srednju rucicu stisnes ka napred-dole?I u kojem ti polozaju stoji ona treca rucica do sedista,kod mene stoji skroz dole-napred kada kipujem,a kada orem onda je stav;ljam na srednji polozaj!Dal' neko zna kako se na zetoru 7011 rukuje sa kip uredjajem? Odnosno kako se "aktivira" izvod hidraulike? Pokušao sam sa ručicama iz kabine sve moguće kombinacije ali traktor mi nije poznat tj rukovanje sa njim pa tako ništa nisam ni dobio... Kada srednju ručicu povučem gore-nazad onda se čuje pumpa ali od pritiska nema ništa.... Pomislio sam da mi je možda krepo manometar,ali ni priključivanjem orudja se ništa ne dešava. Doduše kada skinem brzu spojnicu,na cev krene ulje,kada istu tu srednju ručicu gurnem prema napred-dole,ali očigledno bez dovoljnog pritiska.... Ako je kvar u pitanju,dal je neko imao ovakav slučaj odnosno šta bi moglo biti? Ne rastavlja mi se napamet hidraulika jer sam baš,baš kratak sa vremenom pa zato i tražim pomoć kolega. Hvala!