Zetor

Kolege, jel neko stavljao tegove na zadnje točkove Zetor 7011 ili svi slični (imaju iste felne i srce 6911, 7211 i xx45 verzije)? Imam problem kako da postavim tegove, kupastog oblika, izgleda da nisu za ovaj model, ima srednji nosač 15kg na slici naopako slikan i koji se šrafi sa 4 komada M16x1,5 i to je ok
na srednje 4 rupe ide taj srednji nosač , nosač ima velike rupe za 8 glavnih šrafova točka .........ali kako sad staviti tegove kad teg ima 4 rupe koje su na mestu glavnih šrafova.......kao da treba da se 4 šrafa iz glavčine zamene sa dugačkim (što je nemoguće ako se sve ne skine i vadi napolje i poluosovina) ili da postoji neki kao nastavak koji se šrafi za postojeći šraf a ima produžetak na sebi da se zavije na njega maticom teg? Jel nekom poznato kako bi trebalo i da li postoje ti šrafovi nastavci. Ovako izgledaju tegovi:
 
Ovako nešto bi mi trebalo, ako neko zna jel to postoji, da se navije na postojeće brezone i produži za tegove, na svaki drugi glavni šraf:
 
Znali neko od kojeg je ovo traktora most
Lici na zetorov
5e2aafd795da170756e1337ad7ba660b.jpg
73715de1eaef5dd42d4df717c816f9d7.jpg


Послато са F3311 помоћу Тапатока
 
@Vlada015 vidiš u tome i jeste problem, ja tu sliku imam, ali to su noviji tegovi, rupe su drugačije i šrafovi su na drugim mestima...
Ne znam sa kog modela su moji tegovi, izgleda neki stariji. Te rupe idu na nosač na 4 rupe po ivici i M14 su, a ove moje idu na brezone tačno. Nisam ni ja znao dok nisam tu sliku hteo da primenim. Pogledaj moju sliku gde nosač stoji preko tega....teg ima samo 4 rupe i one su samo u pravcu brezona, na svaki drugi. Jel još nekom poznato ovo?
 
Može da bude da je za taj tip felne, ali dolazimo na isto. Tu gde ide 8 brezona okolo koji drže felnu za glavčinu, tu su te rupe na tegovima kod mene, na svaki drugi brezon, 4 rupe. Na tom nosaču na slici vidi se da je sa 4 šrafa u sredini spojen nosač, a okolo ima rupe za 8 brezona.....e tu treba da su 4 duža šrafa....i tu bi moralo da se isto kači, osim ako nisu te male rupice na obodu koje nose tegove, ali to mi je nesigurno, M14 4 tanka šrafa (a plus ja to nemam na tegu, a imam isto samo na nosaču). Kako to da niko nije video te dugačke šrafove za brezone, te sa prethodne slike, mislim da je to belarus glavčina na slici iznad?


host pictures
 
Pozdrav. Jel može neko napisati šemu štelovanja ventila za zetor 4911. Hvala unapred.
 
Usisni na 0.2 izduvni na 0.25mm Sisem stelovanja kao svi ostali cetvorocilindrasi
 
Nije za mene već za komšiju, mere znam a ima tri cilindra pa sam zato pitao. Znam kako ide na imtovim motorima a ne znam je li isto i kod njega.
 
Ima kod nas u selu jedan 9520,bez prednje vuce, vlasnik je zadovoljan sa njim sada radi lakse poslove,ranije znam da je orao i spremao sa njim.Menjac je 3x3brzine napred + 3 nazad i svaka brzina se moze deliti na 3 pomocu multipowera.
 
Imam zetor 7011, hiraulika mi malo sporije diže, ona ručica za brzinu je na najbržem, ulja ima, pritisak je super, da li mi možete reci gdje je filter hidraulika ako to ima logike pogledat ili mozda neko drugo rijesenje, hvala unaprijed
 
filter ti je na dekli hidraulika ispod poda kabine. Aluminijumski cep koji se odvrce kljucem (ne secam se, mislim da je 22 ili 24)
 
Nazad
Vrh