markokg1982
Član
Ludost je kamionom sici po ovakvom terenu. A zekonji svaka cast sto i bez prednje vuce, dok mu je u vazduhu, povlaci kamion.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije ovo ništa,gdje je ovaj kamion dolazio kod nas po drva.Ludost je kamionom sici po ovakvom terenu.
Primetio sam to i na onom snimku sa onom bukovinom, ali sam mislio da neko drugi snima. Mada, moguce i da nisam u pravu.Ovde je bilo nezgodno snimati sa strane jer je kao što se vidi pored puta obala i onda je nezgodno hodati po obali.
Proveri kroz prozorče sa leve strane, gde je korpa, verovatno su ti propali "šeširići" preko kojih se klackaju žabice.Pozdravljam vas,imao bi jedno pitanje: prilikom rada sa 6911 kad sam pritisnuo papucicu kvacila otprilike na pola hoda " propao " mi je papucica,znaci otisao onaj uobicajan otpor koji se javlja prilikom pritiskavanja...i naravno ne razdvaja mi kvacilo ama bas nista Proverio sam prenos izmedju papucice i rucke na osovini kvacila,to je ok...Pitanje glasi:ako dobro razmisljam onda najverovatnije sa unutrasnjim mehanizmom se desilo nesto koji pritisne druk lezaj dabi razdvajao lamele?Da napomenem da pre otprilike 10 radnih sati mi je napravljem kompletan remont kvacila:nove lamele,novi druk lezajevi,znaci sve sto su majstori videli da ne stima
Hvala,bas sam hteo da pisem o tome dokle su stigli stvari.Naime u pravu si,jedan "sesiric" je otisao a u medjuvremenu sam dosao do saznanja od mog rodjaka koji vec prosao bas ovaj "put" sa 5718 da sve dok nisu zamenili te "sesirice" sa takoreci okruglom glavom nisu imali mira....za malo drugacije "sesirice" sa takoreci "ravnom" glavom...i od tada je mir...to je bio pre 4 godine ...Proveri kroz prozorče sa leve strane, gde je korpa, verovatno su ti propali "šeširići" preko kojih se klackaju žabice.
7745 nije za ekipazu!!!!!!!!!!!!!!!Ako već tražiš kristala onda traži bar 8145 jer on je sa turbom ili 7745 on je dosta življi od te stare rage 8045.