Zetor

Ludost je kamionom sici po ovakvom terenu. A zekonji svaka cast sto i bez prednje vuce, dok mu je u vazduhu, povlaci kamion.

Jeste tvrda podloga, ali ipak blato, zeznuto je za ove kamione.
Borislave, posto vidim da si napisao da si ti snimao, dao bih ti jedan savet. Ako mozes bolje snimaj malo vise bocno i pustis da traktor prodje pored tebe. Ovako kad mu samo snimas prednjicu ne docaravas ni teren ni teret.

Pozdravljam vas,imao bi jedno pitanje: prilikom rada sa 6911 kad sam pritisnuo papucicu kvacila otprilike na pola hoda " propao " mi je papucica,znaci otisao onaj uobicajan otpor koji se javlja prilikom pritiskavanja...i naravno ne razdvaja mi kvacilo ama bas nista 😕 Proverio sam prenos izmedju papucice i rucke na osovini kvacila,to je ok...Pitanje glasi:ako dobro razmisljam onda najverovatnije sa unutrasnjim mehanizmom se desilo nesto koji pritisne druk lezaj dabi razdvajao lamele?Da napomenem da pre otprilike 10 radnih sati mi je napravljem kompletan remont kvacila:nove lamele,novi druk lezajevi,znaci sve sto su majstori videli da ne stima 😡

Pukla zabica ili nesto od tih elemenata.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Pozdravljam vas,imao bi jedno pitanje: prilikom rada sa 6911 kad sam pritisnuo papucicu kvacila otprilike na pola hoda " propao " mi je papucica,znaci otisao onaj uobicajan otpor koji se javlja prilikom pritiskavanja...i naravno ne razdvaja mi kvacilo ama bas nista 😕 Proverio sam prenos izmedju papucice i rucke na osovini kvacila,to je ok...Pitanje glasi:ako dobro razmisljam onda najverovatnije sa unutrasnjim mehanizmom se desilo nesto koji pritisne druk lezaj dabi razdvajao lamele?Da napomenem da pre otprilike 10 radnih sati mi je napravljem kompletan remont kvacila:nove lamele,novi druk lezajevi,znaci sve sto su majstori videli da ne stima 😡
Proveri kroz prozorče sa leve strane, gde je korpa, verovatno su ti propali "šeširići" preko kojih se klackaju žabice.

Proveri kroz prozorče sa leve strane, gde je korpa, verovatno su ti propali "šeširići" preko kojih se klackaju žabice.
Hvala,bas sam hteo da pisem o tome dokle su stigli stvari.Naime u pravu si,jedan "sesiric" je otisao a u medjuvremenu sam dosao do saznanja od mog rodjaka koji vec prosao bas ovaj "put" sa 5718 da sve dok nisu zamenili te "sesirice" sa takoreci okruglom glavom nisu imali mira....za malo drugacije "sesirice" sa takoreci "ravnom" glavom...i od tada je mir...to je bio pre 4 godine ...

Lijep pozdrav, imam interesantnu situaciju na zetoru 8540, naime skinuta je pumpa visokog pritiska i nosenja na predihtavanje, nakon vracanja pumpe na motor, osovinu na pumpi sam zakrenuo za par stepeni da bi pasala kajla na zupcanik, posle toga traktor samo dimi a nece da upali, da li je moguce da se mora osovina na pumpi okrenuti za 180 stepeni ili to nem veze? Prije skidanja povucena linija na pumpi i na deklu i u biti nad isto vracenja.

Drugari jel ima gde 8045 ili 904 ursus treba nam

Послато са M2006C3MII помоћу Тапатока

Ako već tražiš kristala onda traži bar 8145 jer on je sa turbom ili 7745 on je dosta življi od te stare rage 8045.
7745 nije za ekipazu!!!!!!!!!!!!!!!
Turbo nam ne treba
Idealno je 904 ursus sad sam iz Pozarevca isao da gledam jedan i los je a cena astronomska
8045 je naj slicniji

Послато са M2006C3MII помоћу Тапатока

Nazad
Vrh