Zetor

Imam drugara, vazda spomenika preneli.
Calov drugar kupio Zmaja 135 u BiH,
Bosanci pristali da prebace..na granici rekli da imaju zemlju i rade ovamo...

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Drugar je kamenorezac u palanci a burazerov djed živeo i sahranjen u ILOK, i šta sad napravi spomenik natovari na tamića i nosi u ilok!

Sent from my moto g(6) play using Tapatalk

Treba danas da zamenim gumu za vazdusni jastuk na mom zetoru 5711.
Da li ima tu nekog lepljenja te gume, ili se samo nakaci umesto stare?
Vidim da to funkcionise po principu da vazduh prodje kroz gumu i naduje prostor izmedju metala i ove gume, ps se pitam: treba li nekako to izlepiti ili ne, da bolje dihtuje?

Nije zaista. Zamenio sam je juce popodne, pre nego sto je stigao odgovor. Srafovi su dosta blizu, pa ne dozvoljavaju gumi da propusti vazduh.

Ljudi sta moze biti kada hidraulik na 7011 uopste ne reaguje, ne moze da podigne prikljucak? Normalno je radio, ali je slinavio pa sam menjao gumice, i sada posle zamene gumica ne reaguje.

Možda je pukla neka cijev od ulja ili možda cilindar. Meni je prošle godine na C360 cilindar pukao popola, samo digao vitlo od zemlje i krenuo metar kad odjednom samo vitlo pade na zemlju i kad sam skinuo poklopac imao sam šta da vidim.

Proradio je hidraulik. Majstor je njakao poluge hidraulike, rucice i proradio je. Ne znam koji mu je bio vrag. Valjda se nece vise ponoviti.

То што се једном деси.....десиће се поново, а што најгоре, баш кад буде највише требало и то суботом увече или недељом пре подне.

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

Nece se desavati vise.
Vazduh je bio prob, treba lepo da se ozraci, njakao me na ursusu 335...

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
Iduce godine :) kontaktirao sam clana u inboks, ocekujem odgovor.
Peet, da li ti imas tegove na 7245 da mi izmeris dimenzije nosaca i debljinu?

Ja se igram u slobodno vreme. Svidjaju mi se oni siberi na skupim novim traktorima, al nemam sitno da pazarim jedan pa sam rasio da ga ugradim sa nekog auta sa otpada. Pored toga hocu da ugradim u klimu, a sve to na 5211

Optimista, praviš novi poklopac krova? Da li si na starom imao šiber? Gledam u Slovačkoj je novi poklopac sa šiberom 280 e. Pitanje je koja bi cena bila dok bi stigao u Srbiju.

Nazad
Vrh