Borisllav360
Član
Pa i ovaj Zetor može vući trobrazdni plug kao što obično Rusi idu sa tim plugom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ali u takvom Zetoru nisi seo da ga probas u oranju...Ide i motokultivator,nije to poenta...postavio si snimak nadvlačenja dva traktora koja u brazdi ne mogu da se porede po snazi...
Jesam...
Ali me ne kontate...ne pričam o razlikama u kvalitetu,udobnosti, željama i čestitkama...
U brazdi se ne mogu porediti zekonja 75ks sa dve brazde plugom,i rus 90 ks sa tri brazde...i svim ostalim operacijama jer i nisu traktori u istoj klasi...što je i normalno...
A ti snimci gde neko prevuče nekog i ta čuda,to mačku o rep...
Nisam obraćao pažnju. Nisam ni znao da takav neki sistem postoji i da tako funkcioniše. Moraću dobro pregledati ručni gas, mada je sve ne pristupačno.Kod mene na volanu ima jedan šraf koji ako se popusti onda se ručica ručnog gasa sama vraća-Kada je stegneš gas stoji na istom mestu gde ga staviš.Ne mislim na one šrafove dole-to su utvrđivači brzina.Ne znam kako kod vas stoji ručni gas.
7745 ima 73 hpSamo jedna ispravka, Zetor nema ni punih 70 konjića...